martes, 26 de abril de 2011

XII Concursu Folk Cuartu Los Val.les

Yá ta abiertu'l plazu del clásicu concursu folk de Navelgas, qu'esti añu algama la so XII edición. Los grupos interesaos en participar nun de los más prestixosos concursos de música tradicional del estáu pueden unviar les sos maquetes hasta'l 8 de xunu, a:
XII Concursu Folk Internacional Cuartu Los Val.les
Museo del Oro de Asturias
33873 Navelgas
Conceyu de Tinéu
Asturies
Les maquetes tienen qu'incluir cuatro temes y diben dir acompañaes d'un dossier informativu de la trayeutoria del grupu, amás, de los sos datos de contautu. Esti añu, el concursu, vuelve tar dividíu en dos categoríes: grupos de pequeñu formatu (hasta tres componentes) y de gran formatu (con más de tres componentes. Los premios van ser de 1000€, troféu y emisión de conciertu en Radio 3, pa'l grupu de gran formatu ganador (los finalistes tienen un premiu de 600€); na categoría de pequeñu formatu, el ganador, va llevar 500€, troféu y emisión de conciertu en Radio 3 (los finalistes tienen un premiu de 300€).
El 20 de xunu daránse a conocer los tres finalistes de cada categoría y mediránse sobre les tables l'escenariu los díes 29,30 y 31 de xunetu en Navelgas.

No hay comentarios: